Hovenierswerk Ulft


Ons hoveniersbedrijf is al 30 jaar gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van
tuinen in de Achterhoek. Wij hebben de vakkennis, de mankracht en het materiaal in huis.

Een tuin is het verlengstuk van uw woning, en wordt in de zomer dikwijls gebruikt als tweede
woonkamer. Uw tuin moet daarom de juiste sfeer en gezelligheid brengen en uitstralen, de sfeer die bij u past.

Hoveniersbedrijf DE BREE gaat er dan ook altijd vanuit hoe de klant zijn tuin wil hebben.
U als klant moet zich fijn voelen in uw tuin. Uw tuin wordt precies wat u ervan verwacht, vol kwaliteit en originaliteit. Want wij streven er naar dat elke tuin speciaal moet zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

– Tuinontwerp;
– Tuinadvies/vakkennis;
– Bestrating;
– Overkappingen/tuinhuizen;
– Vijveraanleg/waterpartijen;
– Beplanting;
– Tuinonderhoud;
– Beregeningsinstallaties;
– Tuinverlichting.

 

Tuinaanleg Ulft:

Voor ieder budget kan men een tuin door onze vakmensen aan laten leggen. Er word zoveel mogelijk gekeken naar de wensen van de klant. Tuinaanleg word met grote precisie en kwaliteit gedaan. Wij streven er naar om iedere klant tevreden te stellen.

Wij hebben ervaring met verschillende tuinen, verschillende groottes, verschillende wensen. Voortuin, achtertuin, binnentuin, daktuinen, bedrijfstuinen of parken. Dus bent u op zoek naar een professionele hovenier? dan bent u bij ons bent u aan het juiste adres. Voor informatie, neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf DE BREE.

 

Tuinonderhoud Ulft:

Voor onderhoud van uw tuin bent u bij hoveniersbedrijf DE BREE aan het juiste adres.

Wij verzorgen uw tuin in allerlei formaten. Van een gehele beurt tot bijvoorbeeld alleen het gazon maaien. Alles geheel volgens de wensen van de klant. Uw complete tuin kan door ons, of samen met u jaarrond onderhouden worden. Vraag vrijblijvend naar een offerte.

 

Tuinontwerp Ulft:

Ook voor het laten ontwerpen van tuinen kan men bij Hoveniersbedrijf DE BREE terecht. Het ontwerp van uw toekomstige tuin wordt in overleg met de klant gemaakt. De maten van uw tuin worden met veel precisie opgenomen. De wensen van de klant worden geïnventariseerd, waarna er aan het werk word gegaan.

Geen tuin is en mag het zelfde zijn. Het is dan ook altijd zo dat u een bijzonder tuinontwerp krijgt. Er kan met alles rekening gehouden worden en er word niets zonder reden getekend. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op.